Υποψήφιος στην Περιφέρεια Αττικής ο Γιώργος Πατούλης

0
69

Με μια λιτή Ανακοίνωση ο σημερινός πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος (ΚΕΔΕ) και Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, επιβεβαιώνει την υποψηφιότητά του στην Περιφέρεια Αττικής και δίνει τέλος στο σενάριο και την «παραφιλολογία» που τον «έχριζαν» υποψήφιο Δήμαρχο Αθηναίων…  

Το έμπειρο αυτοδιοικητικό στέλεχος προέβαλλε, ούτως ή άλλως, ως το πολύ μεγάλο φαβορί για να τεθεί αντιμέτωπος της Ρένας Δούρου και να πάρει πίσω την κομβικής σημασίας Περιφέρεια Αττικής από τα χέρια της κυβερνητικής παράταξης, αφού εκτιμάται πως διαθέτει όλα εκείνα τα απαραίτητα στοιχεία που θα τον οδηγήσουν στην θέση του Περιφερειάρχη.

Ο κ. Πατούλης, στην ανακοίνωσή του, αφού αναφέρει πως η «παρούσα διοίκηση της Περιφέρειας Αττικής, απέτυχε παταγωδώς», την χαρακτηρίζει «ανεπαρκή» και τονίζει ότι «στήριξε την εκλογή της στο λαϊκισμό και στα ψέματα». Υπογραμμίζει πως η διοίκηση Δούρου λειτούργησε «χωρίς σχέδιο και ενέτεινε όλα τα μεγάλα προβλήματα» και επισημαίνει πως η Περιφέρεια Αττικής οφείλει να υιοθετήσει ένα νέο πιο αποτελεσματικό μοντέλο αυτοδιοίκησης.

Η Ανακοίνωση

Ύστερα από 20 χρόνια προσφοράς στην Τοπική Αυτοδιοίκηση διεκδικώ την εμπιστοσύνη των πολιτών της μεγαλύτερης Περιφέρειας της πατρίδας μας. Καταλυτικό ρόλο στην απόφασή μου αυτή έπαιξε η στήριξη της Νέας Δημοκρατίας και του Προέδρου της, Κυριάκου Μητσοτάκη.
Οι πολίτες της Αθήνας, του Πειραιά και όλων των Δήμων της Αττικής αντιμετωπίζουν πολύ σοβαρά προβλήματα. Ο στόχος και το σχέδιό μου είναι η Περιφέρεια να συμβάλλει στην οικονομική ανάπτυξη, στην αντιμετώπιση της ανεργίας, στη στήριξη της υγιούς επιχειρηματικότητας και της μεσαίας τάξης, στην προστασία και έμπρακτη αλληλεγγύη για τις πιο αδύναμες κοινωνικές ομάδες. Θα κάνουμε τα πάντα για την ασφάλεια σε όλες τις γειτονιές και για να δώσουμε ευκαιρίες και προοπτικές στους νέους ανθρώπους.
Δυστυχώς, η παρούσα διοίκηση της Περιφέρειας Αττικής, απέτυχε παταγωδώς! Τα αποτελέσματα της μνημειώδους ανικανότητας που τη διακρίνει ήταν τραγικά. Η αποτυχία των διοικούντων ήταν απόλυτη σε όλα τα επίπεδα. Αποδείχτηκε ανεπαρκής στη διαχείριση όλων των κρίσιμων ζητημάτων. Στήριξε την εκλογή της στο λαϊκισμό και στα ψέματα. Διοίκησε χωρίς σχέδιο και ενέτεινε όλα τα μεγάλα προβλήματα.
Η Περιφέρεια Αττικής οφείλει να υιοθετήσει ένα νέο πιο αποτελεσματικό μοντέλο αυτοδιοίκησης. Έχουμε τη βούληση να ενώσουμε όλες τις δημιουργικές δυνάμεις της Περιφέρειας, να συνεργαστούμε με την Τοπική Αυτοδιοίκηση, με όλους τους συναδέλφους δημάρχους, χωρίς να κάνουμε κανενός είδους διάκριση κομματική, ιδεολογική.
Αυτός ήταν, άλλωστε, ο δρόμος που ακολούθησα όλα αυτά τα χρόνια και στην πολιτική και στην ιατρική – κοινωνική μου δράση. Έχουμε τη γνώση, την εμπειρία, το σχέδιο και την αποφασιστικότητα για σκληρή δουλειά, για να πάμε όλες τις γειτονιές και την Περιφέρεια μπροστά.
Σήμερα κάνουμε μια Νέα Αρχή για την Αττική.
Και στις 26 Μαΐου, η Αττική γυρίζει σελίδα. Ξεκινάμε!
Σχόλια Facebook

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.