Όπως λέει κι’ ο λαός για κάθε νέα αρχή: «Με το δεξί»!

0
120

Του Θανάση Δρακόπουλου

Σε λίγους μήνες ξεκινά το ταξίδι της διοίκησης του νέου διευρυμένου Δήμου μας από την νέα Δημοτική Αρχή.

Ευχόμαστε και ελπίζουμε όλοι ότι θα τιμήσει το συμβόλαιο τιμής που υπέγραψε προεκλογικά μαζί μας.

Πιστεύουμε στον καθημερινό αγώνα οικοδόμησης ενός νέου σύγχρονου Δήμου που θα είναι σε θέση να ανταποκριθεί στις καθημερινές ανάγκες των πολιτών και να δημιουργήσει τις κατάλληλες συνθήκες για την ανάπτυξη της περιοχής μας.

Δεν θέλουμε να δούμε διαχωρισμό στους δημότες σε φίλους και αντιπάλους, σε αρεστούς και μη αρεστούς. Να υπάρχουν μόνο οι ανάγκες του κάθε πολίτη, σε όποιο κόμμα και αν ανήκει, όποια δημοτική παράταξη και αν ψήφησε, σε όποια περιοχή του δήμου και αν κατοικεί.

Φυσικά θα πρέπει και οι πολίτες να είμαστε συνοδοιπόροι και συμμέτοχοι στην κοινή προσπάθεια που αρχίζει την 1η Ιανουαρίου 2011.

Με την εντολή των πολιτών η νέα Δημοτική Αρχή έχει την υποχρέωση να οδηγήσει την Πόλη μας στην πρόοδο και την ανάπτυξη. Να δώσει στο πρόγραμμά της σάρκα και οστά. Να γίνει ένας Δήμος με οργάνωση και δύναμη, με όραμα και στόχους.  Με ανάπτυξη και πρόοδο, με έργα και παρεμβάσεις!

Πρέπει να εξαντληθούν όλα τα περιθώρια, να αναλωθούν όλες οι δυνάμεις έτσι ώστε να ανταποκριθεί στις προσδοκίες των δημοτών που την εμπιστεύτηκαν και ιδιαίτερα στη νέα γενιά.

Για ένα καλύτερο παρόν και ένα ακόμη καλύτερο μέλλον.

Γιατί αυτό το ταξίδι πρέπει όχι μόνο να είναι ομαλό, αλλά και να πορεύεται πάνω σε δρόμους σύγχρονους και, στις σημερινές συνθήκες της βαθιάς κρίσης, σε δρόμους αποτελεσματικούς, για την ισόρροπη ανάπτυξη και τη βελτίωση της ζωής όλων των συνδημοτών μας, με σεβασμό και δίπλα σε όλους τους πολίτες του και ιδιαίτερα στους αναξιοπαθούντες συμπολίτες μας.

Για ένα Δήμο με ανθρώπινο πρόσωπο.

Σχόλια Facebook

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.